ClickCease
FRI FRAGT OVER 499-, | LEVERING 1-2 DAGE | Trust Pilot 4.8 ud af 5

Handelsbetingelser

bambustøj.dk administreres af Copenhagen Bamboo ApS – Islevdalvej 146 – 2610 Rødovre

Bambustøj.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Klarna. Vi tager ikke kortgebyrer. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.
Bambustøj.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Alle ordrer lagt inden kl. 13 bliver forsøgt sendt samme dag. Bambustøj.dk leverer på alle hverdage indenfor 1 til 2 dage.
Vi tager forbehold for lagerfejl, udsolgte varer og varer i restordrer.

Fragt priser

GLS Pakkeshop – Hent selv i Pakkeshop
0,00 dkk ved køb over 499 dkk
49,00 dkk ved køb under 499 dkk

GLS – Levering til privat adresse samt erhvervsadresse
59,00 dkk

Vi leverer kun inden for Danmarks grænser. Ønsker man at vi leverer uden for Danmark så kontakt os venligst på [email protected]

Uafhentede pakker

Når din pakker bliver leveret hos en GLS pakkeshop har du 7 kalenderdage til at afhente pakken, inden den bliver sendt retur til os. Når vi modtager din uafhentede pakke, forbeholder vi os retten til at annullere ordren og sætte betalingen for varerne retur på din konto, ekskl. returfragten som koster 49 kr. ønsker du fortsat varerne bedes du lægge en ny ordre.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger gælder købelovens regler for varekøb. Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Hvad er ikke en reklamation

Det betragtes ikke som en reklamation hvis fejlen skyldes forkert brug af varen (forkert vask eller behandling) eller hvis du “hænger” i noget som forårsager en løbefejl, et hul, en revne eller lignende.
Det betragtes heller ikke som en reklamation, hvis der er tale om fejl opstået ved almindeligt slid eller hvis varen har været udsat for en større fysisk belastning, end man kan forvente at en sådan vare kan holde til.

Fejlen skal være opstået under produktionen, for at der er tale om en reklamation.

Reklamation af strømper

Det er meget forskelligt hvor længe strømper holder, da mange forskellige faktorer spiller ind, men i gennemsnit bør et par strømper holde mellem 4-7 måneder. Læs mere om pleje og vedligeholdelse her.

Kontakt os inden du sender varen

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Bambustøj.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang, såfremt reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
Bambustøj.dk
Islevdalvej 146
2610 Rødovre
CVR: 38016687
+45 71 99 24 66
[email protected]

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Til forbrugere, gives der 90 dages fuld fortrydelsesret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 90 dage efter modtagelse ved at følge anvisninger her:

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Når pakken returneres, er det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Følg anvisningerne her for at returnere varer. 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens og emballagens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Du kan miste dit købsbeløb delvist hvis den returnerede vare er forringet. Der vil blive fastsat en værdiforringelse ud fra en evt. gensalgsværdi minus de ekstra omkostninger bambustøj.dk har ved håndtering af dette. Købsbeløbet refunderes naturligvis 100% hvis varen er ubrugt (dvs. kun prøvet på med omtanke), med intakte hangtags og leverandørmærkater, som ikke er fjernet fra tøjet.

Hvis en af nedenstående gør sig gældende, refunderer vi kun 50% af udsalgsprisen på varen, da varen i så fald ikke kan sælges videre. (Dette gør sig også gældende ved udsalgsvarer.):

– Du reelt har taget varen i brug
– Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
– Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
– Varen dufter af parfume, røg eller anden lugt, der gør at varen ikke kan sælges
– Der er hundehår, kattehår eller hår fra andet dyr på varen

Ligeledes skal emballagen være af en sådan stand ved returnering at varen kan sælges videre til en anden kunde. Emballagen må gerne have været åbnet, så man kan prøve tøjet, men den må ikke være ødelagt. Hvis emballagen ikke er intakt ved returnering tilbageholder vi 50 kr. af købsværdien.
Hvis du er i tvivl om din emballage er intakt eller hvis den har fået tryk ved den oprindelige forsendelse, så skriv gerne til os hos [email protected]

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Følg anvisningerne her for at returnere varer. 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på [email protected] Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Link: https://naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]

Pricerunner

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem koster intet og tager mindre end tre minutter! Bliv gratis medlem på PriceRunner

Hvis du ønsker, at dit køb skal sikres gennem Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig personligt. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige betingelser for Købsgarantien.

Købsgarantien har til formål at gøre forbrugere, som handler på nettet, mere trygge. Vi er glade for at være en af de udvalgte butikker, der er omfattet af garantien. På PriceRunners hjemmeside vises sådanne butikker med Købsgaranti-symbolet ud for deres navn.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Copenhagen Bamboo ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på bambustøj.dk er Michael Lauritzen

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.03.2022

Fragt

Fri fragt ved køb over 499,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

90 dage returret

Din sikkerhed

E-mærket webshop

Updating…
  • Ingen varer i kurven.