- FRI FRAGT OVER 399,- | Levering 1-2 dage

Bamboo Basics

Bamboo Basics

Vores Bamboo Basics kollektion er designet og produceret med tanke på dig som forbruger. Både når det angår pasform, materiale og egenskaber. Vores bamboo basics produkter er alle lavet af bambus, der både er miljøvenligt alternativ til bomuld, ligesom det er godt for dig og din krop. Bambus absorberer mere CO2 pr. kvadratmeter end træer og kan gro stort set helt uden vand og uden brug af pesticider. Derfor er bambus det ideelle materiale til basistøj produkter.

Bambustøj har mange gode egenskaber. Det er lavet af et stærkt materiale, som giver det en længere holdbarhed. Det er absorberende og åndbart, hvilket gør tøjet i stand til at temperaturregulere. Vores Bamboo Basics er derfor perfekt til både et koldt og varmt klima. Samtidig har bambus naturlige antibakterielle egenskaber. Faktisk er det 99,98 procent antibakterielt, hvilket reducerer mængden af bakterier i tøjet, der kan forårsage lugt. Vores Bamboo Basics kan derfor holde dig frisk hele dagen. Desuden har bambus også en naturlig blødhed, der føles fantastisk mod din hud. Bambusfibre er derfor ideelt som materiale til basistøj, da basic pieces ofte udgør det inderste lag af dit outfit. Det bløde materiale af bambus sikrer derfor, at din hud ikke bliver irriteret og den fantastiske pasform sørger for, at du kan føle dig behagelig tilpas hele dagen.

Du kan finde alle vores Bamboo Basics produkter her på siden. Vores sortiment spænder både over strømper, undertøj, undertrøjer og langærmet T-shirts til både mænd og kvinder. Vores Bamboo Basics produkter i høj kvalitet og anonyme designs er derfor både til dig, der skal have genopfrisket din basisgarderobe og dig, der er mangler en luksuriøst og behageligt produkt til at holde dig frisk hele dagen.

Du kan roligt tilføje vores produkter til indkøbskurven, da de alle er OEKO Tex Certificeret. Det betyder, at du kan have tiltro til de tekstiler, produkterne er lavet af. Certificeringen forsikrer dig som kunde, at vores Bamboo Basics produkter er produceret ud fra bæredygtige standarder, og at de alle er fri for mere end 300 miljø- og sundhedsskadelige stoffer.

Fragt

Fri fragt ved køb over 399,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

90 dage returret

Gratis ombytning

Ombyt gratis dine varer

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.
Kopiér kode