- FRI FRAGT OVER 399,- | Levering 1-2 dage

Bamboo

Bambusundertøj fra Bamboo til mænd og kvinder

Mænd og kvinder skal kunne tage behageligt undertøj på og føle, at det sidder ordentligt hele dagen. Undertøj er det inderste lag og er i konstant kontakt med huden. Derfor er materialevalget vigtigt, når det gælder om at finde ugenerende undertøj.

Bamboo står bag en række lækre undertøjsprodukter til både mænd og kvinder, hvor bambus udgør den største del af materialet. Selvom bambus er en græsart, er det særdeles velegnet til at producere undertøj. Bambus har nemlig en række fordelagtige funktioner, som netop får dig til at føle dig godt tilpas hele dagen.

Hvorfor vælge bambusundertøj fra Bamboo?

Du forbinder formentligt ikke bambus med komfort og nok heller ikke med undertøj. Ikke desto mindre har bambusmaterialet nogle særlige evner, som du med garanti vil elske. For det første er bambus antibakterielt, hvilket vil give dig en let og frisk fornemmelse hele dagen.

For det andet har bambus en fantastisk god evne til at aflede fugt fra kroppen, og derfor er bambusundertøj perfekt som det inderste lag – hvad enten det gælder hverdagstøjet eller festoutfittet. Bambusundertøj er ideelt at have på året rundt, da materialet er temperaturregulerende.

Fragt

Fri fragt ved køb over 399,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

90 dage returret

Gratis ombytning

Ombyt gratis dine varer

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.