ClickCease
FRI FRAGT OVER 499-, | LEVERING 1-2 HVERDAGE | Trust Pilot 4.8 ud af 5

Copenhagen Bamboo

Bambusstrømper til mænd og kvinder

Copenhagen Bamboo er vores eget mærke og leverer bambus undertøj i høj kvalitet til fornuftige priser. Undertøjet er det inderste lag og kommer i direkte kontakt med din hud. Sørg for at bruge strømper og undertøj af dejlig blødt stof, som ikke kradser eller irriterer. De skal sidde godt og behageligt, uden at stramme. Ved at vælge bambus strømper fra Copenhagen Bamboo får du det hele – og desuden til en god pris, som gør det muligt for alle og enhver at få garderoben fyldt op med kvalitetsstrømper. 

Vi går op i holdbarhed, høj kvalitet og god komfort. Copenhagen Bamboo bambus strømper er produceret i et dejlig blødt materiale, som til primært består af bambus. Bambusfibre er uden tvivl det oplagte materiale til tøj og især til undertøj. Det er nemlig utrolig blødt og føles dejligt mod huden. Bambusfibre har desuden nogle helt særlige evner, som kommer dig til gode når du iklæder dig undertøj og strømper af bambus. Uanset om det er sommer eller vinter, vil du føle dig tilpas varm og komfortabel da bambus er temperaturregulerende. Det betyder at materialet holder på varmen om vinteren når det er koldt, men lader din hud ånde når det er varmt om sommeren. Fugt, sved og varme bliver effektivt transporteret væk fra dine fødder, hvis du bruger vores bambus strømper. 

Strømper i bæredygtig bambus

Bambus strømper fra Copenhagen Bamboo findes i flere forskellige modeller. Alt fra klassiske herre og dame strømper, tennissokker og ankelstrømper til usynlige footies i bambus. Farverne går i klassisk sort og hvidt, der passer til alle outfits og sko. Køb vores sampak med alt fra 3 til 10 par strømper, så er du sikker på altid at have nogle gode strømper i skuffen. 

Husk også at bambus er et bæredygtigt materiale, som skåner vores miljø. Der bliver ikke brugt kemikalier eller pesticider ved produktion. Og vandforbruget er meget lavere ved fremstilling af bambus, end det er ved produktion af almindelig bomuld. Undertøj og strømper af bambus er derfor et godt valg for både din hud og for miljøet.

Fragt

Fri fragt ved køb over 499,-

Levering

Levering 1-2 Hverdage

Returret

90 dage returret

Din sikkerhed

E-mærket webshop

Updating…
  • Ingen varer i kurven.