ClickCease
FRI FRAGT OVER 499-, | LEVERING 1-2 DAGE | Trust Pilot 4.8 ud af 5

Dovre

Bambus undertøj i høj kvalitet fra Dovre

Dovre er et af de kendte brands, som hører under JBS Textile Group. Dovre er et kvalitetsbrand til mænd med en historie, som går helt tilbage til 1922 og det barske klima i Norge. Dovre designer og fremstiller undertøj til mænd i utrolig slidstærk og holdbar kvalitet, og med perfekt pasform. Det er vigtigt at underbukserne og strømperne sidder godt, ellers føler man sig ikke tilpas i sit tøj.

Med undertøj fra Dovre er man sikret nogle fantastiske materialer i bambus, som med sine unikke evner sørger for at du får underbukser, strømper og tank tops i utrolig blød kvalitet, som desuden er åndbare. Bambus er nemlig både antibakterielt og temperaturregulerende, og de bløde bambus fibre giver en silkeblød fornemmelse. Materialet er også meget elastiskt, hvilket medfører at pasformen altid er optimal. Noget som Dovre virkelig gør gavn af ved produktion af deres flotte og lækre undertøj.

Her hos os finder du et bredt udvalg af produkter fra Dovre i bambus, med fokus på bæredygtighed og kvalitet. Godt til dig, og godt til vores klima. Få garderoben fyldt op med bambu trusser, bambu strømper og bambu tank tops og t-shirts fra Dovre, og nyd kvaliteten og det lækre tøj hver dag. Undertøj i klassiske farver såsom sort, grå, blå og hvid. Ensfarvede og flerfarvede med mønstre, så du finder lige den stil du bedst kan lide.

Generelt er undertøj fra Dovre i en stilren og klassisk look, som passer til de fleste mænd og det tøj du allerede har i garderoben. Dovre bambu tank tops passer desuden perfekt under en skjorte eller sweatshirt, da pasformen er helt optimal. Men hvorfor ikke også bruge Dovre t-shirts og tank tops til mænd når du skal til træningscentret næste gang? Da bambus er meget åndbart og absorberer sved og fugt, passer de nemlig også rigtig godt til træning og lange gåture.

Fragt

Fri fragt ved køb over 499,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

90 dage returret

Din sikkerhed

E-mærket webshop

Updating…
  • Ingen varer i kurven.