ClickCease
FRI FRAGT OVER 499-, | LEVERING 1-2 DAGE | Trust Pilot 4.8 ud af 5

Egtved

Egtved strømper er din garanti for kvalitet

Siden 1931 har Egtved skabt herre strømper til den stilbevidste mand, der går efter et klassisk udtryk. Egtved strømper har en årelang tradition for at udvikle strømper til mænd i den højeste kvalitet og har altid sat høje standarder, når det gælder valget af materialer til deres bambus herrestrømper.

Egtved strømper står bag en række forskellige strømpeserier, og på denne side finder du deres modeller fremstillet i bambus. Bambus har særlige evner, og derfor har Egtved valgt at bruge dette materiale i en af deres strømpeserier for netop at give dig den bedste komfort. Bambus er nemlig både antibakteriel, temperaturregulerende og kan desuden aflede fugt.

Derfor skal du vælge Egtved strømper i bambus

Egtveds mål er at give enhver mulighed for at få bambus strømper, han kan elske at have på en hel dag. Det betyder, at pasform, kvalitet og slidstyrke er tre nøgleord, når det gælder udviklingen af Egtved knælange strømper. Egtved vil være sikre på, at de tilbyder dig de bedste herre strømper. Derfor bruger de meget tid på at teste materiale og produktionsteknikker.

Egtved strømper har en utrolig holdbarhed og holder vask efter vask. De forstærkede tæer og hæle nedsætter væsentligt risikoen for, at der går hul på strømpen. Med denne omhyggelighed kan du med god grund tilføje Egtved strømper til din garderobe.

Fragt

Fri fragt ved køb over 499,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

90 dage returret

Din sikkerhed

E-mærket webshop

Updating…
  • Ingen varer i kurven.