ClickCease
FRI FRAGT OVER 499-, | LEVERING 1-2 HVERDAGE | Trust Pilot 4.8 ud af 5

Frank Dandy

Frank Dandy boksershorts og meget andet i en bedre udgave

Måske du allerede kender til Frank Dandy boksershorts, som i dag har en fast plads i mange mænds garderobe. Vi synes ikke, at du skal nøjes, og derfor tilbyder vi nogle fantastiske produkter i samarbejde med Frank Dandy, hvor der er fokus på dig. Du får bambusstrømper, bambusunderbukser og T-shirts i bambus produceret med omtanke for miljøet, men helt uden at gå på kompromis med alle de andre kvaliteter, som du kan forvente.

De Frank Dandy boksershorts, som du finder her på siden, vil give dig en helt ny oplevelse af, hvad den gode komfort indebærer. Det samme gælder vores bambusstrømper, der er af topkvalitet, og som giver dine fødder god plads til at ånde på de varme sommerdage. Derfor kan du være sikker på nogle produkter, som du kan bruge hele året rundt.

Bambus som fundament for vores samarbejde

De klassiske Frank Dandy boksershorts kommer altid i flotte design, og det behøver du ikke at undvære, hvis du gerne vil have boksershorts, der har komfort og bæredygtighed i højsædet. Vi tilbyder generelt en række produkter sammen med Frank Dandy, der har alt det, du kan forvente af de perfekte produkter til din garderobe.

Bambus har en række egenskaber, som er noget helt særligt. Du får f.eks. bambusunderbukser, der er langt mere åndbare, end de klassiske er. Det betyder, at du nemt kan komme af med fugt og varme og dermed kan føle dig godt tilpas hele dagen. Tag et kig på vores udvalg skabt i samarbejde med Frank Dandy, så du får det bedste fra to verdener.

Fragt

Fri fragt ved køb over 499,-

Levering

Levering 1-2 Hverdage

Returret

90 dage returret

Din sikkerhed

E-mærket webshop

Updating…
  • Ingen varer i kurven.