ClickCease
FRI FRAGT OVER 499-, | LEVERING 1-2 DAGE | Trust Pilot 4.8 ud af 5

Topeco

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Topeco bambus strømper

Topeco er en familiedreven strømpevirksomhed, hvis historie begyndte tilbage i 1948. Dengang bestod Topeco af syv maskiner, der kunne lave strømper samt syv medarbejdere til at betjene disse maskiner. Virksomheden huserede i en ganske lille og lejet bygning i den svenske by Ulricehamm. Topecos navn stammer fra virksomhedens grundlægger Nils Tholén og Hilding Persson, hvor den sidste del af navnet stammer fra ‘company’. Sidenhen har Topeco udviklet sig, og i dag har virksomheden en fabrik, der er ni gange større end den gamle bygning. Mellem 1978 og 1988 investerede Topeco omtrent 20 millioner SEK i bygninger, maskiner og træning af personale. Det betød også, at omsætningen steg betydeligt, og i dag er det en veletableret virksomhed med en meget bæredygtig produktion.

Topeco sælger strømper og footies af yderst høj kvalitet til mænd og forretninger med tøj til mænd. Du kan blandt andet købe strømper fra Topeco på Bambustøj.dk, hvor du finder forskellige farver og størrelser fra 41-45 til 45-48. Under strømperne finder du Topecos logo samt en størrelsesanmærkning. Strømperne fra Topeco kan bruges til alle lejligheder og er utroligt åndbare, hvilket er godt for dine fødder. Strømperne er temperaturregulerende og holder dine fødder kolde om sommeren og varme om vinteren. Topecos strømper er lavet af cirka 75 % bambus viscose, 23 % polyester og 2 % elasthane, hvilket alt sammen er med til at gøre strømperne meget blød og behagelig at have på.

Topecos strømper er ØKO Tex certificeret, hvilket er godt for både dig og miljøet. En ØKO Tex certificering betyder, at produkterne fra Topeco er blevet testet for en lang række af miljø- og sundhedsskadelige kemikalier og stoffer. Det betyder, at Topeco har bæredygtigheden i højsædet, når de producerer deres strømper. Dette gør, at du med god samvittighed kan gå rundt i strømper fra Topeco, da de er sunde for dine fødder og miljøet.

Fragt

Fri fragt ved køb over 499,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

90 dage returret

Din sikkerhed

E-mærket webshop

Updating…
  • Ingen varer i kurven.