ClickCease
FRI FRAGT OVER 499-, | LEVERING 1-2 HVERDAGE | Trust Pilot 4.8 ud af 5

Vogue

Bambus strømper og stømpebukser fra Vogue

Vogue er et kvalitetsbrand med fokus på bæredygtige strømper og strømpebukser til kvinder i høj kvalitet. Dette nordiske brand startede sin rejse i Sverige tilbage i 1934, men er siden 80’erne ejet af et finskt selskab. Deres flotte nordiske design og stilrene look passer kvinder i alle aldre, som vil have strømper og strømpebukser i en rigtig god kvalitet og som desuden er bæredygtige og naturlige.
Strømper fra Vogue er fremstillet i bambus, som er et naturmateriale og langt mere miljøvenligt end almindelig bomuld.

Med undertøj i bambus mærker man virkelig fordelene ved bambus på egen krop – bambus er nemlig naturligt antibakterielt og temperaturregulerende – hvilket gør at du altid føler dig tilpas varm i dine strømper eller strømpebukser fra Vogue. Materialet er derudover utrolig blødt og dejligt mod huden og er derfor også velegnet til alle med sensitiv hud.

Med produkter fra Vogue er du altid klar til både hverdag og fest med strømper og strømpebukser i fantastisk kvalitet, som passer til alle outfits. Hos os finder du strømper fra Vogue i flere forskellige modeller, blandt andet som ankelstrømper og footies og almindelige strømper med skaft. Vores Vogue ankelstrømper er perfekte en sommerdag i et par sneakers, imens et par footies er uundværlige i et par ballerinasko, når man helst ikke vil vise at man har strømper på.

Fragt

Fri fragt ved køb over 499,-

Levering

Levering 1-2 Hverdage

Returret

90 dage returret

Din sikkerhed

E-mærket webshop

Updating…
  • Ingen varer i kurven.