- FRI FRAGT OVER 399,- | Levering 1-2 dage

ALTID GODE TILBUD HOS BAMBUSTØJ.DK

BAMBUS TØJ UDSALG ONLINE TIL HERRE OG DAMER

Er du på udkig efter billigt og behageligt bambus tøj? Bambusfibre er utrolige bløde og er desuden både åndbare og antibakterielle, så det egner sig perfekt til alt tøj. Du kan købe kvalitets bambus tøj her på siden fra kendte mærsomer så som JBS, Resteroeds, Egtved, JBS of Denmark samt BAMBOO – Gør et kup i dag!.

Bambusfibre er helt ideelle til fremstillingen af undertøj og strømper samt tøj, og det skyldes blandt andet, at bambusfibre er antibakterielle. Det vil sige, at bakterier ikke kan leve og udvikle sig i tøj af bambusfibre. Desuden er det et meget åndbart materiale, som også er blødt, og derfor er det helt perfekt.

Vil du have lækkert bambus tøj, er det altså værd at kigge nærmere på vores sortiment fremstillet i bambusfibre. Tøjet holder virkelig længe grundet den solide kvalitet.

Bambus er tilmed et meget miljøvenligt materiale. Vil du gerne gøre noget godt for vores planet, er der blot endnu større grund til at vælge tøj i bambusfibre. Bambus gror nemlig meget hurtigt og uden brug af sprøjtemidler. Det gør det til et miljøvenligt alternativ til mange andre tekstiler.

Fragt

Fri fragt ved køb over 399,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

90 dage returret

Gratis ombytning

Ombyt gratis dine varer

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.