- FRI FRAGT OVER 399,- | Levering 1-2 dage

JBS of Denmark

JBS of Denmark – når kun kvalitet gælder

JBS er en familieejet dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1939, og som er kendt for at skabe undertøj af høj kvalitet. JBS of Denmark er deres hidtil mest visionære kollektion. Titlen ”Designed to relax” afspejler kollektionens fokus på optimal komfort og bæredygtigt tøj, og JBS sætter barren højt ved at lave den bedste finish og benytte sig af de bedste materialer.

Kollektionen består af en række basic-produkter såsom t-shirts, sweatpants, sweatshirts, sweatshorts og tights i lækker bambuskvalitet, der passer ind i enhver garderobe. Kollektionen henvender sig til den kvalitetsbevidste mand, og den er designet med optimal komfort for øje, så du kan slappe af og hygge dig.

Bæredygtigt design fra JBS of Denmark

JBS of Denmark er inspireret af nordisk minimalisme, som den blandt andet kommer til udtryk i nordisk livsstil, design og arkitektur samt det danske koncept ’hygge’.

Af den engelske avis The Telegraph defineres hygge som ”fraværet af alt, der kan forstyrre”. JBS of Denmark-kollektionen forsøger at afspejle dette ved at fjerne alt det, der kan forstyrre eller genere. Eksempelvis er labels svejset fast i tøjet for at undgå generende syninger, der kradser. Gennem en blanding af bambusviskose, økologisk bomuld og elastan har JBS udviklet et unikt materiale, der gør stoffet strækbart og giver det bløde, antibakterielle og temperaturregulerende funktioner.

Det økologiske bomuld er fremstillet af langstablede bomuldsfibre, hvilket betyder, at produkterne kan holde længere. Samtidig er miljøpåvirkningen ikke særlig stor, da fremstillingen kræver mindre vand og er uden brug af pesticider. Når du køber tøj fra JBS, er du dermed garanteret bæredygtigt modetøj i lækker bambuskvalitet, som du kan slappe af i.

Fragt

Fri fragt ved køb over 399,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

90 dage returret

Gratis ombytning

Ombyt gratis dine varer

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.