Gå til indhold

FRI FRAGT 499-, | LEVERING 1-2 HVERDAGE

Levering

Når du bestiller hos bambustøj.dk afsendes din ordre indenfor 24 timer. Vi bestræber os på at sende alle ordre lagt inden kl. 12 samme dag.

Vi afsender over 98% af alle ordrer samme dag og kan derfor overholde en leveringstid på 1-2 hverdage. Har du ikke modtaget dine varer indenfor 3-5 hverdage bedes du kontakte os, da det indikerer at der er opstået fejl eller forsinkelse i posten, og jo før vi får besked, jo hurtigere kan vi undersøge og løse problemet.

DU HAR FØLGENDE LEVERINGSMULIGHEDER:

GLS Pakkeshop – Hent selv i Pakkeshop
0,00 dkk ved køb over 499 dkk
49,00 dkk ved køb under 499 dkk

GLS – Levering til privat adresse samt erhvervsadresse
59,00 dkk

Vi leverer kun inden for Danmarks grænser. Ønsker man at vi leverer uden for Danmark så kontakt os venligst på kundeservice@bambustoej.dk.

AFHENT I WEBSHOP

Vi har lukket for afhent i webshop, da vi er flyttet og det på den nye adresse ikke vil være muligt for kunder at komme ind.

UAFHENTEDE PAKKER

Når din pakker bliver leveret hos en GLS pakkeshop har du 7 kalenderdage til at afhente pakken, inden den bliver sendt retur til os. Når vi modtager din uafhentede pakke, vil vi forsøge at kontakte dig for at høre om der er tale om en fortrydelse. Kan vi ikke få kontakt, forbeholder vi os retten til at annullere ordren og sætte betalingen for varerne retur på din konto, ekskl. returfragten som vi bliver pålagt af GLS ved denne returnering. Ønsker du fortsat varerne bedes du lægge en ny ordre.

IKKE HJEMME TIL AT HENTE DIN PAKKE

Det er ikke muligt at få udskudt forsendelse af ordrer. Hvis man ikke er hjemme til at modtage/afhente pakker og pakken kommer uafhentet retur, vil man blive opkrævet prisen
for den reelle returfragt samt fragt for eventuel ny forsendelse, hvis man ønsker pakken gensendt.

Vi opfordrer til kun at handle i webshoppen når man er sikker på at man er hjemme til at modtage pakken, eller kan få nogen til at hente pakken for én.

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

INDKØBSKURV