Handelsbetingelser

bambustøj.dk administreres af Copenhagen Bamboo ApS
Islevdalvej 148 – 2610 Rødovre

Bambustøj.dk modtager betaling med Dankort/VISA Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Anyday. Vi tager ikke kortgebyrer. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Bambustøj.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

BESTILLING

For at fortage et køb hos os, skal du igennem 5 trin

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen

2. Godkend vores handelsbetingelser

3. Indtast dine personlige oplysninger

4. Vælg forsendelses- og betalingsmetode

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet

Når du bestiller hos os behøver du ikke en bruger eller et login.

Din ordrebekræftelse og faktura sendes til dig pr. e-mail. I mailen med fakturaen finder du et link til at spore din pakke.

Alle priser som fremgår vi vores webshop er inkl. 25% moms.

Hvis du har spørgsmål til varer som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Det er muligt at se tidligere ordrer på vores webshop, hvis du tidligere har oprettet en bruger. Hvis du ikke har en bruger og gerne vil have en ordrebekræftelse eller faktura tilsendt bedes du kontakte os på kundeservice@bambustoej.dk

ANNULERING AF ORDRE 

Ønsker du at annullere din ordre inden den bliver afsendt kan du gøre det her.

KORTBETALING

Du kan betale med MobilePay, Visa og Mastercard. Der vil ikke blive tilføjet betalingsafgifter.
Vi accepterer betaling med Anyday.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.

Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Ved annullering/fortrydelse af købet er udløbsperioden for reservationen forskellig, og afhænger af hvilket kort der benyttes.

Betaler du med Mastercard eller Visa Debet tager det 30 dage før pengene er frigivet.
Betaler du med Visa Dankort tager det mellem 1-3 dage før pengene er frigivet.
Betaler du med MobilePay afhænger det af hvilket kort der er betalt med.

Du har mulighed for at ophæve reservationen tidligere ved at kontakte vores kundeservice, så kan vi slette din reservation via vores betalingsløsning.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

PRODUKTER OG SAMLEDE OMKOSTNINGER

Der findes ikke nogen øvre grænse for ordreværdi når du handler hos bambustøj.dk.

Når du placerer en ordre hos bambustøj.dk modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail; denne e-mail er blot en bekræftelse af din ordre og ikke en godkendelse. Når du placerer en ordre, indgås først en bindende købsaftale når du modtager en forsendelsesbekræftelse.

MINDREÅRIGE

Bambustøj.dk indgår ikke handler med mindreårige (under 18 år) uden samtykke fra en forælder eller myndighedshaver. Hvis du er forælder og mistænker at dit mindreårige barn har udleveret personlige oplysninger til os, bedes du kontakte os omgående.

Hvis vi mistænker at vi har modtaget personlige oplysninger fra en mindreårig uden forældrenes tilladelse sletter vi straks disse oplysninger fra vores servere.

LEVERING

Alle ordrer lagt inden kl. 12 bliver forsøgt sendt samme dag. Bambustøj.dk leverer med GLS eller Budbee på alle hverdage indenfor 1-2 dage.

FRAGT PRISER

GLS Pakkeshop – Hent selv i pakkeshop
0,00 kr. ved ordrer over 499 kr.
49,00 kr. ved ordrer under 499 kr.

GLS – Levering til privatadresse samt erhvervsadresse 59,00 dkk

Budbee Box - Hent selv i pakkeshop
0,00 kr. ved ordrer over 499 kr.
49,00 kr. ved ordrer under 499 kr.

Budbee - Levering til privatadresse 69,00 kr.

Vi leverer kun inden for Danmarks grænser. Ønsker man at vi leverer uden for Danmark så kontakt os venligst på kundeservice@bambustoej.dk.

Et fragtbrev til returpakker koster 39 kr. og kan købes igennem vores returportal.

UAFHENTEDE PAKKER

Når din pakker bliver leveret hos en GLS pakkeshop har du 7 kalenderdage til at afhente pakken, inden den bliver sendt retur til os. Når vi modtager din uafhentede pakke, vil vi forsøge at kontakte dig for at høre om der er tale om en fortrydelse. Kan vi ikke få kontakt, forbeholder vi os retten til at annullere ordren og sætte betalingen for varerne retur på din konto, ekskl. returfragten som vi bliver pålagt af GLS ved denne returnering. Ønsker du fortsat varerne bedes du lægge en ny ordre.

IKKE HJEMME TIL AT HENTE DIN PAKKE

Det er ikke muligt at få udskudt forsendelse af ordrer. Hvis man ikke er hjemme til at modtage/afhente pakker og pakken kommer uafhentet retur, vil man blive opkrævet prisen for den reelle returfragt samt fragt for eventuel ny forsendelse, hvis man ønsker pakken gensendt.

Vi opfordrer til kun at handle i webshoppen når man er sikker på at man er hjemme til at modtage pakken, eller kan få nogen til at hente pakken for én.

FEJLLEVERING

Det sker desværre en gang i mellem at vi pakker en forkert vare. Sker dette for dig skal vi bede dig kontakte vores kundeservice enten ved at sende en mail til kundeservice@copenhagenbamboo.dk eller ringe på tlf.: 71 99 24 66. Vores telefontid er alle hverdage kl. 10-13.

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger gælder købelovens regler for varekøb.
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Kontakt os inden du sender varen retur

Du bedes sende to billeder til vores kundeservice: 1) hvor man kan se fejlen tæt på. 2) hor man kan se hele varen og fejlens placering. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil
reklamationen altid være rettidig.

Bambustøj.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang, såfremt reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.
Hvis vi vurderer at din reklamation er berettiget sender vi dig et gratis returfragtbrev.

Du er også velkommen til at selv at indsende din pakke. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan
tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Bemærk at vi kun modtager pakker som er sendt direkte til adressen:

Bambustøj.dk
Islevdalvej 148
2610 Rødovre
CVR: 38016687
+45 71 99 24 66
kundeservice@bambustoej.dk

Hvad er ikke en reklamation

Det betragtes ikke som en reklamation hvis:

- fejlen skyldes forkert brug af varen (forkert vask eller behandling) eller hvis du “hænger” i noget som
forårsager en løbefejl, et hul, en revne eller lignende.

- der er tale om fejl opstået ved almindeligt slid eller hvis varen har været udsat for en større fysisk belastning, end man kan forvente at en sådan vare kan holde til.

- emballagen har fået nogle knubs i fragten - dette kan desværre ikke undgås.

- du ikke modtager tøjet i originalemballage - dette skyldes at andre kunder ikke har passet ordentlig på emballagen da de modtog, prøvede tøjet og
sendte det retur. Vi har derfor set os nødsaget til at pakke tøjet om i en ny plastikemballage.

I nogle tilfælde skal vi have varen sendt til os, men i første omgang bedes du sende os et billede af varen sammen med en beskrivelse af fejlen i en mail til kundeservice@bambustoej.dk. Når i modtager billedet tager vi stilling til reklamationen og hvorvidt vi ønsker varen tilsendt. Skal varen sendes til os sender vi et fragtbrev til dig pr. mail.

Reklamation af strømper

Det er meget forskelligt hvor længe strømper holder, da mange forskellige faktorer spiller ind, men i gennemsnit bør et par strømper holde mindst 4 måneder.

Tyndslidning af strømper er ikke at anse som et hul, men refererer til en tilstand, hvor strømperne bliver tyndere og mindre slidstærke over tid. Dette på grund af gentagen brug og vask, som kan resultere i huller, men som altså endnu ikke er blevet til et hul. Læs mere om pleje og vedligeholdelse her.

Refusion 

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

HVORDAN BYTTER JEG TIL EN ANDEN STØRRELSE?

1. Returnér varen som ikke passede. Når vi har modtaget varen gennemføres refunderingen. (Se ovenstående under
refusion.)

2. Lav en ny bestilling på den ønskede størrelse. Koster varen mere nu? Se næste trin.

3. Send en mail med dit nye ordrenummer til kundeservice, så refunderer vi rabatten. Bemærk venligst at dette kun gælder ved køb af samme model og farve.

Bemærk vi refunderer ikke eventuelle fragtudgifter på din nye ordre.

Opret din retur her.

FORTRYDELSESRET

Til forbrugere gives der 90 dages fuld fortrydelsesret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen
fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 90 efter modtagelse og vi anbefaler at følge anvisninger her. Eller ved at sende en mail til kundeservice@bambustoej.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du kan kun returnere ikke ombytte.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken
returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten, så sørg for at pakke dem forsvarligt.

Du kan købe et returfragtbrev til 39,00 kr. via vores portal.

Følg anvisningerne her for at returnere varer.

Dette skal du være opmærksom på ved retur 

- Plomberingen må gerne brydes så du kan prøve tøjet på (undertøj må prøves uden på dit eget undertøj)

- Tøjet må prøves på, det må ikke tages i brug - det vil sige at du må prøve tøjet på, som du ville i en butik - nogle pakker med strømper er samlet med strips, vær opmærksom når du klipper denne over, at du ikke kommer til at klippe i strømpen, da du ellers ikke kan returnere varen

- Varerne bedes være i intakt emballage. Emballagen kan have fået nogle knubs i fragten, det er helt ok, men vi opfordrer til, at emballagen ikke bruges som fragtemballage - sørg altid for at pakke dine returvarer forsvarligt ind

- Pak altid dine varer ind i noget andet inden du sender dem

- Hvis du har købt en vare med flere dele i en æske (f.eks. 2-pak, 5-pak el.lign.), er det ikke muligt kun at sende en del af indholdet retur - hvis du ønsker refundering skal alle varerne i æsken returneres

- Hvis du har købt en vare med flere dele i en æske (f.eks. 2-pak, 5-pak el.lign.), er det ikke muligt kun at sende en del af indholdet retur - hvis du ønsker refundering skal alle varerne i æsken returneres

- Hvis du eks. har opnået mængderabat og kun sender den ene vare retur, vil der ikke ske en 100% refundering af den vare. Dette er fordi den mængderabat du oprindeligt har opnået, bortfalder på den/de varer du beholder, som derfor kommer til at koste fuld pris.

BEMÆRK! at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

VÆRDIFORRINGELSE

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Såfremt du returnerer alle varer i din ordre refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra
leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Du kan købe et returfragtbrev til 39,00 kr. via vores portal.

Følg anvisningerne her for at returnere varer. 

Varen sendes til:
Bambustøj.dk
Islevdalvej 148
2610 Rødovre

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kundeservice@bambustoej.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Mælingsteamet for Forbrugerklager Nævnenes Hus -Toldboden 2 - 8800 Viborg
Link: https://naevneneshus.dk/

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal
prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: hello@bambustoej.dk

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

PRICERUNNER

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet for
dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien.

Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem koster intet og tager mindre end tre minutter! Bliv
gratis medlem på PriceRunner

Hvis du ønsker, at dit køb skal sikres gennem Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig personligt. Med Købsgarantien får du
erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige betingelser for Købsgarantien.

Købsgarantien har til formål at gøre forbrugere, som handler på nettet, mere trygge. Vi er glade for at være en af de udvalgte butikker, der er omfattet af garantien. På PriceRunners hjemmeside vises sådanne butikker med Købsgaranti-symbolet ud for deres navn.

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Copenhagen Bamboo ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på bambustøj.dk er Copenhagen Bamboo ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@bambustoej.d

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres
gældende)

Til:

Bambustøj.dk

Islevdalvej 148

2610 Rødovre

e-mail: kundeservice@bambustoej.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre brug af fortrydelsesrettengældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________    

Modtaget den:_______________________________

 

Forbrugerens navn:

______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift:

_________________________________________      Dato:

_________________

(kun hvisformularens indhold meddeles på papir)
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14.05-2024

 

INDKØBSKURV

Din indkøbskurv er tom

Shop nu