Vi har åbent - Alle leveringer sker til din postkasse

- FRI FRAGT OVER 300,- | Levering 1-2 dage | 90 dage gratis retur/ombytning

JBS

JBS er Danmarks førende producent af undertøj

JBS blev etableret i 1939, er et af de største danske brands og en førende producent, når det gælder sorte strømper og tøj til mænd. De mange års erfaring på markedet betyder, at JBS ved, hvordan de bedste produkter fremstilles. Brandet tilbyder et stort udvalg af jbs underbukser og sokker, og alle deres produkter er fremstillet med individualitet, innovation, komfort og ikke mindst kvalitet som omdrejningspunkt.

Bambus undertøj mener nemlig, at den beklædning, der sidder tættest på din krop, skal være så behagelig som overhovedet muligt. Det betyder også, at JBS løbende eksperimenterer med og inkorporerer nye materialer i deres produktion. Det gælder blandt andet bambus.

JBS undertrøjer, underbukser og strømper i Bambus

Du kender formentligt til fornemmelsen af strømper, der glider ned, når du har sko på. Bambus strømper, der giver dig fugtige fødder, eller undertøj, der begynder at irritere huden i løbet af dagen. For at få bugt med disse problemstillinger, har  undertøj udviklet en særlig serie af strømper og underbukser hvor der i materialet indgår bambus.

Forbinder du ikke umiddelbart bambus med noget behageligt, kan du ganske roligt tilføje disse JBS-items i din garderobe. JBS herre strømper, JBS tights samt den nye JBS t-shirt og undertøj med bambus afleder fugt fra kroppen, hvilket vil give dig en frisk fornemmelse hele dagen.

Fragt

Fri fragt ved køb over 300,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

Gratis retur i 90 dage

Trust Pilot

5 stjerner, perfekt 9.5 af 10

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.