- FRI FRAGT OVER 399,- | Levering 1-2 dage | 90 dages returret

JBS

JBS er danmarks største og førende producent af undertøj i bambus.

JBS blev etableret i 1939, er et af de største danske brands og en førende producent, når det gælder sorte strømper og tøj til mænd. De mange års erfaring på markedet betyder, at JBS ved, hvordan de bedste produkter fremstilles. Brandet tilbyder et stort udvalg af JBS underbukser og sokker, og alle deres produkter er fremstillet med individualitet, innovation, komfort og ikke mindst kvalitet som omdrejningspunkt.

Bambus undertøj mener nemlig, at den beklædning, der sidder tættest på din krop, skal være så behagelig som overhovedet muligt. Det betyder også, at JBS løbende eksperimenterer med og inkorporerer nye materialer i deres produktion. Det gælder blandt andet bambus viskose som er ekstra blødt.

JBS undertøj: undertrøjer, underbukser og strømper i Bambus

Du kender formentlig til fornemmelsen af strømper, der glider ned, når du har sko på. Bambus strømper, der giver dig fugtige fødder, eller JBS undertøj, der begynder at irritere huden i løbet af dagen. For at få bugt med disse problemstillinger, har undertøj udviklet en særlig serie af strømper og underbukser hvor der i materialet indgår bambus.

Forbinder du ikke umiddelbart bambus med noget behageligt, kan du ganske roligt tilføje disse items i din garderobe. Herre strømper, JBS bambus tights samt den nye JBS t-shirt og JBS undertrøje med bambus afleder fugt fra kroppen, hvilket vil give dig en frisk fornemmelse hele dagen.

Fragt

Fri fragt ved køb over 399,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

90 dage returret

Trust Pilot

5 stjerner, perfekt 9.5 af 10

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.