- FRI FRAGT OVER 399,- | Levering 1-2 dage

JBS

JBS BAMBUS UNDERTØJ

JBS blev etableret i 1939, er et af de største danske brands og den førende producent af undertøj, når det gælder bæredygtigt undertøj til mænd. De mange års erfaring på markedet betyder, at JBS ved, hvordan de bedste produkter fremstilles. JBS undertøj er dejlig blødt og åndbart og man mærker næsten ikke man har det på.

Bambus undertøj er den beklædning, der sidder tættest på din krop, skal være så behagelig som overhovedet muligt. Det betyder også, at JBS løbende eksperimenterer med og inkorporerer nye materialer i deres produktion. Det gælder blandt andet bambus viskose som er ekstra blødt.

JBS UNDERBUKSER

Brandet tilbyder et stort udvalg af JBS underbukser i høj kvalitet, og alle deres produkter er fremstillet med individualitet, innovation, komfort og ikke mindst kvalitet som omdrejningspunkt.

Underbukserne sidder stramt uden at stramme og de er dejlig åndbare og meget behagelige at have på.

JBS tights eller underbukser i bambus om du vil er nok de bedste underbukser som er på det danske marked. De er tilmeld også JBS best sælgende igennem tiderne også selv om det er en nyere model.

JBS STRØMPER

Du kender formentlig til fornemmelsen af strømper, der glider ned, når du har sko på, eller du har det varmt i skoen. JBS Bambus strømper giver dig altid luftige fødder og aldrig fugtige fødder. Strømpene er åndbare og meget bløde at have på og er i den højeste kvalitet man kan forstille sig.

JBS UNDERTRØJER

JBS undertrøjer af bambus er i den bedste kvalitet samt afleder fugt fra kroppen og er temperaturregulerende, hvilket vil give dig en frisk fornemmelse hele dagen. De er dejlig bløde at have på og det føles næsten som silke. Undertrøjerne kan også bruges som en Slimfit T-shirt.

Fragt

Fri fragt ved køb over 399,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

90 dage returret

Gratis ombytning

Ombyt gratis dine varer

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.