Gå til indhold

FRI FRAGT 499-, | LEVERING 1-2 HVERDAGE

Returner / Ombyt / Annuller

RETURNERING:

Det er gratis at sende varer retur hos bambustøj.dk.
Opret din retur her

Du kan også vælge at komme ind i vores showroom på Islevdalvej 146, 2610 Rødovre, tirsdag til fredag: 10.00 – 14.00, og indlevere returen.

Du kan læse om vores regler for retur her.

OMBYTNING

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse eller farve, skal du lægge en ny ordre og sende den anden ordre retur til os - på samme måde som beskrevet ovenfor. 
Du kan også vælge at komme ind i showroom på Islevdalvej 146, 2610 Rødovre, tirsdag til fredag: 10.00 – 14.00, og indlevere returen.

Du kan læse om vores regler for retur her.

REKLAMATION:

Det sker at en vare er i stykker og der derfor er en reklamation på den. I nogle tilfælde skal vi have varen sendt til os, men i første omgang bedes du sende os et billede af varen sammen med en beskrivelse af fejlen i en mail til kundeservice@bambustoej.dk. Når i modtager billedet tager vi stilling til reklamationen og hvorvidt vi ønsker varen tilsendt. Skal varen sendes til os sender vi et fragtbrev til dig pr. mail.

Du kan også vælge at komme ind i vores showroom på Islevdalvej 146, 2610 Rødovre, tirsdag til fredag: 10.00 – 14.00, og indlevere reklamationen.

ANNULERING AF ORDRE:

Ønsker du at annullere din ordre inden den bliver afsendt kan du gøre det her.

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

INDKØBSKURV