ClickCease
FRI FRAGT OVER 499-, | LEVERING 1-2 DAGE | Trust Pilot 4.8 ud af 5
bambustøjbambustøj-mobile

Om os

Bambustøj.dk kom til verden da vi første gang tog et par bambus strømper på.  Det var en fantastisk fornemmelse. De sidder godt, de er bløde og ens fødder kan ånde og er ikke svedige mere. De holder længe og har en god pasform samt er meget elastiske. Og så er de antibakterielle. Det gælder selvfølgelig alt bambus tøj.

Bambus er en bæredygtig plante da den gror hurtigt uden brug af sprøjtemidler. Tøjet er virkelig godt og vi er vilde med det. Det er bæredygtigt tøj til vores fremtid.

Vi har skabt vores eget brand som hedder Copenhagen Bamboo. Vi har valgt at producere underbukser og strømper i en meget høj kvalitet og som ikke ligner de andre brands vi har på siden.

Vi glæder os og vi håber I vil blive glade for vores produkter. Samt der er mere bæredygtigt tøj på vej.

Missionen

Missionen er meget enkel vi skal være Danmarks førende webshop inden for bambus tøj. Det er også derfor vi har indledt et samarbejde med JBS som blandt andet har lanceret JBS of Denmark som er bæredygtig mode til fremtiden. Deres tøj er fremstillet af den højeste kvalitet bambus og der er ikke sparet på noget. Det er JBS som vi kender det, bare bedre. Vi er meget stolte og glade for vores samarbejde.

Frem til fremtiden

Hvis vi ser ud i fremtiden, så er alt vores tøj 100% økologisk, det er lavet uden sprøjte midler og 100% kemikaliefri i produktion. Det er vores drøm og vores børns fremtid.

Det skal dog siges at bambus er naturligt økologisk og næsten per definition bæredygtigt.

I vores fremtid er der heller ikke noget der hedder plastik som vi kender det i dag. Her på bambustøj.dk sender vi allerede vores pakker i brunt papir og få produkter er pakket ind i plastik.

Kontakt os

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os så skriv gerne en e-mail eller ring til os.

[email protected]
71 99 24 66

Siden er drevet af:
Copenhagen Bamboo ApS
Cvr: 38016687
Islevdalvej 146
2610 Rødovre

Vi fører følgende bæredygtige brands

jbs of denmark
jbs
resteroeds
lindbergh
frank dandy
egtved

Vi støtter

Fragt

Fri fragt ved køb over 499,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

90 dage returret

Din sikkerhed

E-mærket webshop

Updating…
  • Ingen varer i kurven.