FRI FRAGT OVER 399-, | LEVERING 1-2 DAGE | Trust Pilot 4.8 ud af 5

Returnering / Ombytning

Returnering
Der gives 90 dages fortrydelsesret på varer købt hos bambustøj.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din pakke. Når din returformular er indsendt, har du 14 dage til at sende din returpakke.

Vi forventer at modtage pakken, i samme stand som du modtog den, i original emballage – også selv om du har pakket den ud og prøvet den. Er dine varer ikke pakket ind som du modtog dem i original emballage med hangtags på, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. “Hvordan du selv ønsker at modtager den”.

Du afholder selv udgiften til returfragt.

Når du har udfyldt og indsendt returformularen, kan du oprette et returfragtbrev hos GLS via vores portal, som koster 49 kr. Pengene bliver fratrukket dit refunderingsbeløb.

Ombytning
Der gives 90 dages gratis ombytning på varer købt hos bambustøj.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din pakke.

Bambustøj.dk dækker returneringsomkostninger ved ombytning.
Når du har udfyldt og indsendt returformularen, kan du oprette et returfragtbrev hos GLS via vores portal.

Reklamation
Der er to års reklamationsret på alle varer købt hos bambustøj.dk. For at få vurderet din reklamation skal du kontakte os på [email protected] eller via vores kontaktformular.
Såfremt din reklamation er berettiget dækker bambustøj.dk returneringsomkostningerne.

Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, sørger vi for at refundere dit køb.

 

Returner/ombyt dine varer

  1. Udfyld returformen nedenfor
  2. Når formularen er udfyldt og indsendt kan du oprette et returfragtbrev.

Du kan også vælge at komme ind i vores webshop på Islevdalvej 146, 2610 Rødovre og indlevere returen. Vi beder dig stadig udfylde vores returformular.

Hvilke varer sender du retur? Hvilke varer vil du evt. gerne bytte til?

Fragt

Fri fragt ved køb over 399,-

Levering

Levering 1-2 dage

Returret

90 dage returret

Gratis ombytning

Ombyt gratis dine varer

Updating…
  • Ingen varer i kurven.